TEKNISET TIEDOT

Kaikissa kopeissa on avattava katto. Vesikatteena on hiljainen palahuopa, sen alle on asetettu kondenssialuskate varmistamaan vedenpitävyys. Kaikissa kaksiosaisissa kopeissa on ikkuna, tilauksesta ikkunan paikka voi vaihtaa. Ikkuna on 4 mm lasia joka on kiinnitetty osin joustavalla silikonilla. Näin varmistetaan, että koirasi ei saa lasia rikki. Lisävarusteena saatavana karbonaatista valmistettu lasi (30,-) Kopeissa on lämpöeristeenä mineraalivilla, pohjassa 100 mm ja seinissä sekä katossa 50 mm. Ulkolaudoituksena hienosahattu ja ulkoverhouslauta (UTV 20 x 110) ja sisällä höylätty lauta (RP 20 x 90). Ulko- ja sisäverhouslauta on pontattu, näin varmistetaan tuulen pitävyys. Lattiassa on pontattu lauta ja alapohjassa kosteutta kestävä 9 mm filmivaneri. Riittävillä kynnyksillä (12 cm) on vähennetty kopin lattiatasossa tapahtuvaa vetoa. Koppi tulee asentaa aina maasta irti, aseta koppi esim. lekaharkkojen tai paksujen parrujen päälle, näin kylmyys ei pääse siirtymään maasta suoraan koppiin. Kopin alle tulevan materiaalin ei saa johtaa lämpöä/kylmää.

lauta
lauta

Kopin kattolaudan profiili on ns. viistetty lauta, näin jokaisen katolla olevan laudan väliin jää pieni kolmiomainen rako, josta kopin ilmanvaihto tapahtuu tasaisesti, eikä vetoa synny.

Oviläppä Oviläppä
OVILÄPPÄ 20€

Oviläppä estää vetoa ja tuulta tehokkaasti. Pakkasta kestävä (-40) PVC muovista valmistettu, joustava ja läpinäkyvä oviläppä 20 euroa/kpl asennettuna. Koppeihin voidaan asentaa 1-2 oviläppää, (sisäovi suositus). Voidaan lähettää myös postissa, postikulu 10 euroa + oviläppä 20 euroa = 30,-/läppä.

Lämmitin Lämmitin Lämmitin
ADAX lämmitin 100€

Kaikkiin koppeihin voidaan asentaa lämmitin, näin koirasi pärjää myös paukku-pakkasilla! Suunniteltu erikoisesti koirankoppeihin. Roiskevesisuojattu lämmitin on varustettu termostaatilla ja ylikuumenemissuojalla sekä 5 m liitosjohdolla, teho 200W, ns. - ei polttavapintainen (pyöreät kulmat). Hyväksytty ahtaan tilan lämmitin! Asennus taka / päätyseinälle. Mitat; 340x300x84 Voidaan lähettää myös postissa, postikulu 10 euroa + lämmitin 90 euroa = 100,-/lämmitin.